Spring til indhold

Fri levering fra 499 kr. | Sikker e-handel | 1-3 dages levering

BESTILLING

På nuenotes.com kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Oplysninger om specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende. Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgående varer samt tastefejl.

Alle de varer du ser her på forhandler shoppen er fysisk på vores lager. Alle priser indeholder 25% moms og beløbet er i danske kroner.

BETALING

På www.nuenotes.com kan der betales med:

Dankort/ Visa
Mastercard
Visa Electron
MobilePay

Ved brug af de forskellige betalingsmuligheder kan der være forbundet et kortgebyr. Gebyret for at benytte sig af de respektive betalingskort og måder ses i parentesen.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

LEVERING / FRAGT

Nue Notes sender din ordre med POST NORD – du kan selv vælge om den skal sendes til en pakkeshop eller hjem til din privatadresse. Læs mere om hvilken lande vi leverer i her.

Vi ønsker at give dig den allerbedste service, og gør alt for at kunne levere fra dag til dag.
Vores pakker afhentes hver dag kl. 15.00 og disse vil så være fremme dagen efter.

DENMARK
LEVERINGSTID
 LEVERING
PRIS
POST NORD 
2-4 hverdage
Pakkeshop

49 DKK

FRI FRAGT OVER 499 DKK

POST NORD 
2-4 hverdage
Hjemmelevering

59 DKK

FRI FRAGT OVER 499 DKK

MAINLAND EUROPE
POST NORD
2-7 hverdage
Hjemmelevering

10 EUR 

FRI FRAGT OVER 64 EUR  

INTERNATIONAL
DHL 3-10 hverdage
Hjemmelevering

10 EUR 

FRI FRAGT OVER 64 EUR  


RETUR / FORTRYDELSESRET

Fashion Society A/S yder 14 dages fortrydelsesret. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig en ny vare såfremt varen er på lager. Det er dog vigtigt, at du ved fejlleverancer kontakter vores support for derigennem at få en gratis returlabel. Vi afholder ikke udgifter til forsendelser returneret uden en af Fashion Society A/S udstedt returlabel.

Vi skal have besked om, at du ønsker at fortryde dit køb senest 14 dage efter købsdatoen. Desuden gælder det, at du derefter har 14 dage til at sende købet retur i. Du modtager ikke et returnummer eller returlabel og returneringen sker på købers egen regning.

Varen skal være i samme stand som ved modtagelsen. Alle prismærker og mærkater skal være intakte. Hvis ovenstående ikke efterleves, vil vi foretage en vurdering af, om varen har tabt værdi – og hvis dette er tilfældet, vil det så blive modregnet i returbeløbet.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse samt den medfulgte returseddel. Pengene kan kun tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved købet. Vi overfører kun penge elektronisk.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning samt ansvar. Alle returvarer skal sendes til følgende adresse:

Fashion Society A/S

co. Segwaytours
Nikolaj Plads 34
1067 København K
Att: Nué Notes

OBS! MÅ IKKE SENDES TIL EN NÆRLIGGENDE PAKKESHOP 

 

REKLAMATION

Nue Notes kontrollerer alle varer inden afsendelse. Når du handler på www.nuenotes.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af de konkrete forhold.
Du bedes venligst reklamere i ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamationen skal selvfølgelig være berettiget og defekten ikke opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget sender vi et returlabel.

Vi har brug for følgende information, når du returnerer en defekt vare: Beskriv problemet så detaljeret som muligt. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Evt. reklamationer skal returneres til:

Fashion Society A/S

co. Segwaytours
Nikolaj Plads 34
1067 København K
Att: Nué Notes

CVR: 34614083

Vi modtager ikke returpakker, som sendes pr. efterkrav.

Fashion Society A/S returnerer dit tilgodehavende, så snart vi har modtaget din vare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for returretten.

Har du spørgsmål vedrørende din ordre eller bytte/retur muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os på:

E-mail: webshop@fashionsociety.dk
Telefon: +45 92 82 99 29

Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os og ved at godkende vores handelsbetingelser godkender du også vores privatlivspolitik. For bedre at beskytte dit privatliv beskriver vi i vores privatlivspolitik hvordan vi samler, behandler og bruger de data som vi indsamler omkring din adfærd på vores hjemmeside. Læs om vores privatlivspolitik her.

 

Gavekort

Du kan kun indløse gavekortet i vores webshop på nuenotes.com

Gavekortet har ingen udløbsdato.

Du har ansvaret for gavekortet, og risikoen for bortkomst og misbrug af gavekortet påhviler dig. Du skal således selv bære eventuelle tab i den forbindelse. Fashion Society A/S erstatter IKKE gavekortet i tilfælde af bortkomst eller misbrug.

Dansk da